Dette er mit første blogindlæg. Her på bloggen vil jeg skrive om stort og småt fra min verden. Jeg hedder Daniel og er i slutningen af 30’erne. Jeg arbejder inden for forsikringsbranchen og mit arbejder fylder naturligvis meget i min hverdag. Derudover elsker jeg at løbe maraton og har efterhånden deltaget i omkring 20 løb. For mig er det en livsstil og jeg kombinerer gerne et løb med ferie et sted i verden. Jeg har løbet i Berlin, London og mange andre steder. Kan det passe ind i hverdagen, tager jeg 1-2 ugers fri i forbindelse med et løb og bruger noget tid på at opleve stedet. At være almindelig turist og efterfølgende løbe igennem området er en fantastisk oplevelse og man får set byen på en helt anden måde.

Naturligvis vil jeg her på bloggen beskrive nogle af de oplevelser disse ture giver mig. Til hverdag lever jeg et helt almindeligt liv, hvor jeg bruger mange timer på mit arbejde og trækker i løbeskoene flere gange om ugen. Jeg kan mærke, at jeg bliver sur og indelukket, når jeg ikke får brugt min krop og løbet mindst hver anden dag. Det afspejler sig lynhurtigt i min relation til andre mennesker både privat og arbejdsmæssigt.

Daniel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *