Inden for storvildt snakker man meget om at få ram på ”The big Five”, som er en betegnelse for fem af de afrikanske dyr, der er sværest at indfange og nedlægge. For de mere fredelige mennesker drejer det sig om at opleve disse fem dyr på en fotosafaritur.

Inden for maraton snakker man ikke om fem, men om 6 maratonløb i verden som udgør World Major. Det er ingen hemmelighed, at jeg drømmer om, at løbe alle 6 maratonløb og jeg er godt på vej!
Jeg har løbet London Maraton 4-5 gange efterhånden og Berlin Maraton 2 gange. Jeg har også en enkelt gang løbet i New York, men mangler altså stadig 3. Det ene er i Tokyo og det er helt klart mit mål, at jeg skal deltage i dette i løbet af det næste år. Jeg glæder mig meget til at opleve hele den japanske kultur, der er så meget anderledes end den danske.

Udover disse fire, så drejer det sig om Chicago og Boston Maraton. Der er langt derover, så jeg skal både have sparet sammen og planlagt det i forhold til arbejde, så jeg kan holde fri i nogle uger og opleve området, når jeg alligevel er der. Det er helt klart mit mål, at jeg inden for 5 år har løbet alle 6 løb.

Nu starter jeg med Tokyo og er allerede begyndt at planlægge turen og læse om den spændende kultur og de turiststeder, man bør opleve, når man befinder sig i landet.

Daniel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *