Jeg kan stolt berette at min træning går fremragende. Der er for alvor kommet godt gang i mit løb og jeg kan virkeligt mærke fremskrid de seneste par måneder og har fået en helt ny energi jeg ikke har haft længe. Løb kan dog være lidt ensomt medmindre man er med i en løbeklub eller lignende. Jeg har dog altid kunne lide at løbe alene, så jeg har i stedet fundet en anden måde at blive mere social angående min træning. Jeg har længe haft behov for mere styrketræning og fitness, så jeg har fundet et center jeg kan blive en del af.

Jeg er blevet en del af det lokale center kaldet Dycden, hvor jeg ikke blot træner, men også går op i udviklingen af centeret. Dycden er relativt nyt og det er super spændende at følge med i udviklingen af det. For dem der er interesserede så har de heldigvis også en blog, jeg kan anbefale. Hvis du vil høre mere om den seneste udvikling, så prøv at læs centerets seneste blog-indlæg her hvor de beskriver hvordan det er udviklet for nylig med deres nye afslapningshjørne som er helt forrygende.

Det har været spændende at komme godt i gang med noget socialt igen med træningen og for dem som tvivler, så kom afsted og prøv det! Det er super hyggeligt og det er en god måde at skabe et godt fællesskab, der kan være med til at hjælpe med træningen samtidig med.

Daniel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *