Mange spørger mig, hvordan i alverden jeg kom i tanke om, at jeg ville være i forsikringsbranchen. Som med mange ting i livet, så spiller tilfældighederne sommetider ind og muligheder opstår.
Egentlig troede jeg, at jeg skulle sælge biler. Jeg har altid interesseret mig for biler og har også fulgt en del med i, hvad der rører sig på området. Efter folkeskolen tog jeg HHX og fik efterfølgende job hos en stor bilforhandler her i byen.

Når man kommer ud fra skolen, tror man, at man er den klogeste i hele verden! Det blev da også lidt af et realitetschok, der ramte mig. Men jeg nød at komme på arbejde og fik også hurtigt nogle ansvarsområder og opnåede naturligvis mere og mere viden inden for området.

Her stiftede jeg også bekendtskab med forsikringer for alvor. Naturligvis havde jeg ligesom alle andre tegnet mine egne forsikringer, men havde ikke sat mig nærmere ind i, hvad de egentlig indebar – de skulle bare være så billige som muligt!

Men som bilsælger rådgav jeg kunderne og opfordrede dem også til at tegne forsikringer igennem os – på den måde fik jeg mere og mere indsigt i dette område.

Efter at have arbejdet der i 7 år blev jeg ringet op af det firma, som vi solgte forsikringer fra. De ville gerne have mig som sælger hos dem. Tidspunktet var helt rigtigt – jeg trængte til nye udfordringer og var lige blevet alene efter et længere forhold, så jeg var klar til at smøge ærmerne op og give det en skalle.
Så tilfældigheder og hårdt arbejde bringer én langt.

Daniel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *