Når man dagligt arbejder med forsikringer, er det ét af de spørgsmål, man får rigtig tit. Forsikringspapirer kan være svære at gennemskue og man har måske læst dem igennem dengang man lavede forsikringerne, men meget kan have ændret sig siden. Derfor anbefaler jeg altid, at du tjekker dine forsikringer mindst hvert andet år. Har du fået børn? Skiftet bolig? Blevet gift eller skilt? Skiftet arbejde? Alt dette har betydning for, hvilken type forsikring du bør have, så du er dækket bedst muligt, hvis uheldet er ude.

Et af de områder der har stor mediebevågenhed på området er i forbindelse med uvejr. Hvornår er det tale om skybrud? Hvornår dækker forsikringen? Jeg henviser ofte folk til denne artikel i forbrugermagasinet ”Tænk”, som giver et kort og godt overblik over, hvordan du skal reagere i disse situationer.

Men det er vigtigt at understrege, at når først uheldet er ude, så er det for sent at kigge sine forsikringspapirer igennem og opdage, at du måske ikke er så godt dækket som du troede. Så brug 5 minutter allerede i dag på at tjekke, hvor godt du er dækket – måske får du brug for det!

Det er rigtig ubehageligt at sidde med frustrerede kunder i røret, som måske har mistet det meste af deres hjem og samtidig forklare dem, at de ikke har fået forsikret sig godt nok. Man vil så gerne hjælpe alt hvad man overhovedet kan, men trylle har jeg desværre ikke lært endnu, selvom det sommetider kunne have været rart at beherske.

Daniel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *